ÇIGKöFTEM BUIKSLOTERMEERPLEIN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 184 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Çigköftem Buikslotermeerplein. Meer weten? Ontdek meer

3 okt 2022 om 22:39 Heerlijk! Na lange tijd, een aanrader!
1 okt 2022 om 18:44 Op tijd en vriendelijk bezorgd . Het eten was lekker
18 aug 2022 om 19:53 Falafel was helaas niet vers en smaakte oud of ontdooid. In ieder geval niet zoals afgebeeld op thuisbezorgd. Ik vond ook dat er te weinig saus bij zat. Helaas had ik hogere verwachtingen voor die prijs.
6 aug 2022 om 20:33 Snel bezorgd lekker en vers! Aanrader ;)
30 jul 2022 om 21:18 Geen saus bijgeleverd. Dit terwijl ik extra saus erbij gevraagd had nog.Gebeld dat ik geen saus heb gekregen. Ze beloofden het alsnog te brengen en dat is niet gebeurd.
23 jul 2022 om 21:19 Great!
29 jun 2022 om 21:31 Super cigkofte schotel echt mooi gemaakt iedreen heeft er van genoten heerlijk
22 jun 2022 om 9:55 Cigkofte was volgensmij van een paar dagen te oud was niet te vreten
16 jun 2022 om 19:35 Super lekker schoon en Vers. De sla was héérlijk knapperig de cigkofte was echt super lekker. Ik ga hier zéker vaker bestellen.
20 mei 2022 om 20:57 Nagerechten, de vegan citroen en frambozen cheese cakes waren heerlijk. De rest heb ik bewaard voor bij de koffie. Dankjewel. :-)
20 mei 2022 om 18:38 Wrap was beschimmeld en falafel Was niet gaar zo jammer dit
15 mei 2022 om 19:13 Precies optijd kwa bezorging! En het eten wat ook nog is heerlijk goeie service alleen als tip volgende keer wat extra saus