ÇIGKöFTEM BUIKSLOTERMEERPLEIN

ÇIGKöFTEM BUIKSLOTERMEERPLEIN De lekkerste gerechten bestelt u hier!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 165 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Çigköftem Buikslotermeerplein. Meer weten? Ontdek meer

15 mei 2022 om 19:13 Precies optijd kwa bezorging! En het eten wat ook nog is heerlijk goeie service alleen als tip volgende keer wat extra saus
11 mei 2022 om 19:41 Bezorger zag er uit als een amateur en totaal geen service. Kwa eten ook niet vers zo als vroeger.
4 mei 2022 om 21:01 Was lekker alleen had ik een fout gemaakt. Ik wilde een familie pakket bestellen maar heb per ongeluk een partyschotel besteld. Domdomdom. Wel werd het te vroeg geleverd.
16 apr 2022 om 16:44 Zeer slechte uitvoering.
19 mrt 2022 om 22:37 Snel bezorgd en alles was goed
19 feb 2022 om 16:02 Eerst wordt je gebeld dat ( you had one job!) dat ze bij het verkeerde adres staan, dan wordt je doodleuk verteld dat je het afgekoelde eten maar even in de magnetron moet stoppen , de “salade” was letterlijk en halve krop in plastic , bizar
31 jan 2022 om 18:30 Snel bezorgd en het was heel lekker! Bedankt!
30 jan 2022 om 16:03 Op tijd aangenomen, hygiënisch en super lekker !
29 jan 2022 om 16:53 Super snelle bezorging en erg lekker eten. Dankjewel cigkoftem!
28 jan 2022 om 2:21 Ik had een mega lekkere falafel wrap met krakend verse sla/ rauwkost ertussen en extra cheescakes. Alles heerlijk en bezorging was binnen een half uurtje. Buikslotermeerplein filiaal. Kudos \0/
23 jan 2022 om 19:51 Lekker!
16 jan 2022 om 21:26 Zoals altijd snel en vers!